ŠKODA – strast koja pokrece

0 Comments

ŠKODA AUTO je češki proizvođač automobile osnovan 1895.

Postoji više legendi o streli na amblemu Škode. Jedna govori da je svojevremeno neki direktor prodaje sa putovanja doveo Indijanca kao slugu. Ukras sa glave Indijanca počinje da krasi amblem Škode samo nekoliko godina posle osnivanj akompanije.

Kompanija Škoda je jedna od najstarijih fabrika automobila na svetu. Osnovali su je Laurini Klement, aideja „gvozdene zavese“ oslobodila se 1991. godine, kada je moćni Volkswagen uložio oko 7 milijadi maraca I postavio nove temelje za Češku auto industriju.
Automobili Škoda prodaju se u preko 100 zemalja, a u 2018. Ukupna globalna prodaja dostigla je 1,25 miliona jedinica, što je povećanje od 4,4% u odnosu na prethodnu godinu.
Operativni profit je iznosio 1,6 milijardi evra u 2017. godini, što je povećanje za 34,6% u odnosu na prethodnu godinu. Od 2017. godine, profitna marža Škode bila je druga najviša od svih marki VW Grupe nakon Porschea.
Škoda je zadržala solidnu finansijsku stabilnost posle dnjih godina. U 2013. Godini brend je ostvario prihodeod prodaje u iznosu od 10,3 milijarde evra. Zbog lose ekonomske situacije u mnogim evropskim zemljama I proširenja asortimana modela, operativni profit dostigao je “skromnih” 522 milionaevra
Automobili Škoda danas se proizvode u fabrikama u Češkoj, Kini, Rusiji, Indijii Slovačkoj. Manji broj Škodinih modela se dodatno proizvodi u Oskmenu, Kazahstanui Solomonovu u Ukrajini preko lokalnih partnera. Pored toga, Škoda se uspešno bavi motosportom od 1901. Godine istekla je brojne titule sa različitim vozilima širom sveta.
Modeli Škoda automobile za koje nas najčešće kontaktiraju za rezervne delove su:

CITIGO, OCTAVIA, FABIA, RAPID, ROOMSTER, SUPERB,

1.0, 1.2, 1.2 12V, 1.2, 1.2 12V, 1.4 16V, 1.6, 1.6 16V, 1.8 T, 1.8 T 20V, 2.0 i, 1.8 TSI, 2.0 TFSI, 2.0, 1.4 TDI, 1.9 SDI, 1.9, 1.9 TDI, 2.0 TDI

 

Grupe delova koje imamo u ponudi su :

Filter, Izduvni system, Motor, Sistem za dovod goriva, Kočioni sistem, Kvačilo, Menjač, Pogon točkova, Sistem upravljanja, Amortizovanje, Delovi karoserije, Elektrika, Elektronika
Bilo da ste vozač Škode fabia, Škoda Octavia, Škode Scala, Škode Superb ili Kodiaq, kontaktirajte nas jer kod nas možete pronaći sve auto delove po provereno najpovoljnijim cenama
Ознаке: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

O nama

Jeftini Auto Delovi posluje od 2015. godine na domaćem tržistu. Jeftini Auto Delovi su postali pouzdan partner u dostavljanju rezervnih auto delova mnogim kupcima na teritoriji cele Srbije.

Navigacija